2017-02-17

Framåt redovisningskonsult till Baker Tilly Stockholm  Baker Tilly Stockholm är en revisions-, redovisnings- och rådgivningsbyrå som sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Idag är vi ett 20-tal anställda. Vi expanderar löpande med nya medarbetare och kunder. Vår målsättning är att växa med 15% per år de närmaste fem åren. Vi är ett familjärt gäng som gillar att ha kul tillsammans och på jobbet!


Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult och som uppskattar att ta ett helhetsansvar för kunden. Baker Tilly Stockholm kan erbjuda dig en utvecklande roll där du får arbeta med många olika kunder i olika branscher. Vi arbetar efter våra värdeord; Drivna, Tillgängliga och Intresserade vilket bland annat innebär att vi lägger stort fokus på rådgivning till våra kunder.

Som person är du ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Du är tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med att hantera både interna och externa kontakter. Självklart är din samarbetsförmåga mycket god och du är van att jobba mot deadlines. Du har en förmåga att behålla lugnet även i stressiga situationer. Du har ett affärsmässigt tänkande med intresset och viljan att leverera lösningar och hjälpa våra kunder att bli lönsamma. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet.


Vi erbjuder konkurrenskraftiga löne- och pensionsvillkor samt en personlig utbildningsplanering kombinerat med en individuell karriärsutvecklingsplan.


Urval sker löpande.
Tillträde enligt överenskommelse

Vid frågor kontakta Per Freij på Baker Tilly Stockholm Telefon: 0708-787 264