Lägg lönen hos oss.

 

Vi kan. Vi vill. Lönehanteringen tar tid, kraft och engagemang – det har vi gott om. Vi kan vara din externa löneavdelning eller bara sköta om vissa bitar, omfattningen bestämmer du.Trygghet

Ni slipper oroa er för plötsliga sjukdomsfall, att ordna vikarie till semestern, krånglande system eller felaktigheter i beräkningsmodeller. Vi sköter allt åt er och ser till att era anställda får rätt lön i rätt tid och att känslig information hålls konfidentiell.

Valfrihet

Vi har spetskompetensen, den senaste tekniken och backup. Ni väljer själva hur mycket ni vill ha hjälp med och betalar bara för de tjänster ni verkligen använder och behöver.


Spara tid

Ni frigör tid och kraft till det som är viktigast i er verksamhet – era kunder och affärer. Vi skräddarsyr en lösning som passar för er och kan ta över snabbt utan tidskrävande och dyra parallellkörningar.


Sänk kostnaderna

Många gånger blir det billigare att outsourca. Ni slipper hålla och utveckla egen kompetens på ett viktigt men svårt område och behöver heller inte lägga pengar på programvaror och serviceavtal.