Bygg din verksamhet på en solid grund.

Redovisning är din grund. En bokföring som är i sin ordning ger en bra bas till bokslutet som i sin tur visar vägen för hur ditt företag ska utvecklas i framtiden. Så visst är det en väldigt stor fördel att ha en redovisningspartner som är erfaren, intresserad och kompetent.Traditionellt eller modernt

Vårt system passar väldigt bra för dig som vill dela det löpande arbetet med oss, oavsett om du föredrar traditionell hantering eller vår moderna molnlösning på webben. Vi tar hand om precis så stor del av arbetet som du vill ha hjälp med och kan rycka in i perioder eller vid akuta tillfällen. Bara berätta hur du vill ha det! 


Avlastning med mervärde

Många av våra kunder väljer att själva sköta kundfakturering, betala leverantörer och administrera lönerna medan vi tar ansvaret för bokföring, bokslut, deklaration och årsredovisning. Allt fler använder vår smarta webbaserade lösning med programvaror som gör dina siffror tillgängliga både för dig och för oss och som dessutom ger bättre stöd för rapportering och analys. Hej då dubbelarbete! Hej bättre överblick och korrekt beslutsunderlag!