Elektronisk fakturahantering

Elektroniskt är enklare. Elektronisk fakturahantering (EFH) gör det lite mindre krångligt att vara företagare och passar verksamheter i alla storlekar.
Vi hjälper dig gärna att sälla dig till skaran av nöjda kunder som slipper leta efter originalfakturor och bläddra i pärmar.
Vi jobbar med flera olika lösningar för EFH och har system som passar din verksamhet vare sig ditt fakturaflöde är stort eller litet.
De webbaserade gränssnitten är användarvänliga och eftersom vi ger dig ett fast pris per faktura, får du en tydlig bild av kostnaden.

  • Kostnadseffektivt – besparingar både i tid och pengar
  • Säkert – beprövade systemlösningar
  • Tillgängligt – åtkomst när och var som helst
  • Kontroll och överblick, uppdaterat elektroniskt flöde och bra rapportstöd

 

Ett modernare sätt att arbeta i en modern värld

Är du trött på att bläddra i pärmar, jaga original och fakturakopior som har försvunnit i högar på kontoret? Om du till en webbaserad lösning dessutom skannar dina fakturor får du ett modernt och smidigt sätt att arbeta.

På Baker Tilly Sverige hjälper vi våra kunder att implementera elektronisk fakturahantering (EFH). Vi har de programvaror och det kunnande som behövs för att hjälpa dig att sätta upp en företagsanpassad lösning. På så vis garanterar vi en effektiv och säker hantering och de positiva effekterna låter sällan vänta på sig.


Passar elektronisk fakturahantering för oss?

Våra lösningar riktar sig till alla typer av företag och organisationer. Det passar oavsett om man har ett litet eller stort fakturaflöde. De webbaserade gränssnitten är användarvänliga och säkra och ger flexibilitet att arbeta där du befinner dig.

För dig som inte bara har behov av ren fakturahantering, utan har en verksamhet med lagerhantering och produktionsstyrning, finns funktionalitet att bygga på med. På så vis kan du förbättra och effektivisera er hantering och avstämning mellan avtal, inköpsorder, leverans och fakturor. Sist men inte minst så får du i förväg en god uppfattning om vad det kommer att kosta, eftersom vi kan beräkna och ge dig ett fast pris per faktura.


Det dagliga arbetet och kontrollen

När fakturorna har skannats in finns de lättillgängliga i systemet. Det enda du behöver göra är att arbeta med kontering och elektronisk attest utifrån ert interna regelverk, som satts upp från start i programvaran.

De befintliga standardrapporterna är användarvänliga, heltäckande och ger dig bra kontroll både över leverantörer, betalda, obetalda fakturor och var i flödet en faktura befinner sig för attest. Med hjälp av smidig funktionalitet för att söka och sortera information kan du också ta ut olika sammanställningar över leverantörer och inköp. På så sätt får du bra beslutsunderlag för att förhandla om inköpspriser och sortera bort olönsamma motparter. Originalfakturor skall arkiveras under lagsstadgad tid, normalt sett hos dig. De lagras elektroniskt i systemets arkiv och är enkla att söka fram.


Bara fördelar

Vår erfarenhet är att vinsterna visar sig i princip omgående, även för en verksamhet med ett blygsamt antal fakturor per år.
Så varför tveka? Ta steget mot ett modernare och enklare arbetsätt du också!