Mer pengar över.

Rätt skatterådgivning är värdefull. Med våra råd och vår expertis får du alla möjligheter att minska skattekostnaden och hantera skatteriskerna.Vi visar dig möjligheterna

Vi hjälper dig att ta tillvara på de chanser att behålla mer pengar i företaget som t ex nya lagar och förändrad rättspraxis innebär. Vi kan också ge dig stöd med skatteprocesser och skatterevisioner.
Rätt konsultation och rätt hantering av skatter blir din lönsamhet och trygghet i ditt företag i och din privatekonomi, kontakta oss på Baker Tilly så berättar vi vad vi kan göra för dig.


Ju förr desto bättre

Det finns mycket du kan göra och vara uppmärksam på i det dagliga arbetet och ju tidigare du kommer till oss desto större skillnad kan vi göra för din lönsamhet. Tveka inte att kontakta oss – du har stor nytta av våra erfarna skatteexperter. Vi hjälper dig gärna med råd också kring dina privata skattefrågor och din deklaration. 

I menyn till vänster finns några exempel på områden där vi kan hjälpa dig att ta med skattekonsekvenser i beräkningarna.

Kontakta Baker Tilly Njord Tax
Kontakta Baker Tilly Tributa
Kontakta Lundin Skatt