Baker Tilly SEK

Baker Tilly SEK är ett ledande företag inom: Redovisning - Revision - Rådgivning

SEK, står för Samverkande Ekonomi Konsulter, finns på Västkusten och har av tradition främst arbetat med kunder i närområdet. Det har lärt oss att bygga vidare på bygdens traditioner för en stark och levande företagsamhet.

Vi äger vårt företag och vi vänder oss främst till ägarledda företag. Vi känner här väl till företagens problem och möjigheter eftersom vi själva befinner oss i samma situation.

SEK Revison AB ingår i Baker Tilly Sverige AB, vilket är ett nätverk av fristående revisionsbyråer. Genom Baker Tilly International kan vi hjälpa företag som vill etablera sin verksamhet utanför Sverige.

Baker Tilly SEK finns i Uddevalla & Ljungskile och vi är 14 medarbetare inom revision, redovisning och löner.

Vi finns där du finns – anlita oss lokalt och dra nytta av specialister från hela världen.

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare som gillar vår stil och våra värderingar. Människor som vill utvecklas tillsammans med oss och driva verksamheten framåt. För dig som är företagare vill vi inom Baker Tilly SEK vara det självklara valet. Vi vet att vi har ett gott rykte och ger dig gärna referenser. Om du inte har varit och hälsat på oss tidigare är du särskilt välkommen att titta in på en fika. Du som redan är kund vet ju att vår dörr alltid står öppen för dig!

Besöksadress till vårt kontor i Ljungskile:
Hälle lider 2B, 45930 Ljungskile
Telefon: +46 (0)522-646580

Besöksadress till vårt kontor i Uddevalla:
Junogatan 1, 45142 Uddevalla
Telefon: +46 (0)522-646580

 

Baker Tilly SEKs integritetskyddspolicy