Baker Tilly Ahlgren & Co

Välkommen till Baker Tilly Ahlgren & Co KB

På Baker Tilly Ahlgren & Co är vi femton medarbetare som ser våra relationer med kunden som en styrka. Vi driver vår verksamhet på lång sikt,  med servicekänsla och ett personligt engagemang som främsta kännetecken.

Baker Tillys kontor i Falkenberg har gamla anor. De flesta av oss som arbetar på Baker Tilly Ahlgren & Co,  i Falkenberg och på vårt systerkontor i Varberg, har lång erfarenhet från Sveriges stora revisionsbyråer och vi uppskattar vårt entreprenörsskap och att jobba personligt och nära kunden.

Vi gillar att förenkla det som är krångligt och vi gillar att bringa ordning och reda. Vi fungerar som bollplank och skapar gärna smarta lösningar för dig och din verksamhet.

Våra tjänster är revision, redovisning, skattekonsultationer, ägarfrågor och företagsöverlåtelser och vi jobbar främst med mindre och medelstora ägarledda företag och personerna bakom. Vi har också flera medlemsägda ekonomiska föreningar, bostadsrättsföreningar och församlingar som kunder.

En kund som anlitar oss får en effektiv tjänst utförd med kvalitet och fokus. Och får samtidigt en trevlig kontakt och en god relation. Till glädje och nytta för båda parter!

Välkommen in på en kopp kaffe!

Personal