Baker Tilly Ahlgren & Co

Välkommen till Baker Tilly Ahlgren & Co KB

På Baker Tilly Ahlgren & Co är vi ett 15-tal medarbetare som ser våra relationer med kunden som en styrka. Vi driver vår verksamhet på lång sikt, med servicekänsla, personligt engagemang och förtroende som främsta kännetecken.

Baker Tillys kontor i Falkenberg och Varberg startades 2013 men rötterna går längre tillbaka. Flera av oss som arbetar på Baker Tilly Ahlgren & Co,  i Falkenberg och på vårt systerkontor i Varberg, har lång erfarenhet från Sveriges stora revisionsbyråer och vi uppskattar vårt entreprenörskap och att jobba personligt och nära kunden. Sedan 2018 ingår även Mjöbäcks Bokförings- & Revisionsbyrå med 40-åriga anor i vårt företag.

Vi gillar att förklara det som är krångligt och vi tycker om att bringa ordning och reda. Vi fungerar som bollplank för företagets ägare och skapar gärna lösningar för dig och din verksamhet som ger resultat och även trygghet i de privatekonomiska frågorna. Kort sagt ett proffs som hjälper dig lösa problem kring ekonomi, skatt och administration som du stöter på i din verksamhet.

Våra tjänster är revision, redovisning, skattekonsultationer, ägarfrågor och företagsöverlåtelser. Vi arbetar främst med mindre och medelstora ägarledda företag och dess ägare. Vi har också ett större antal medlemsägda bostadsrättsföreningar, ekonomiska föreningar, ideella föreningar och församlingar samt stiftelser som kunder.

En kund som anlitar oss får en effektiv tjänst utförd med kvalitet och fokus på vad som är viktigt. Och får samtidigt en trevlig och trygg kontakt för en god relation, till glädje och nytta för båda parter.

 

Besöksadress till vårt kontor i Falkenberg:
Möllegatan 11, Box 26, 311 21 Falkenberg
Telefon: +46 (0) 10-498 36 00

Besöksadress till vårt kontor i Varberg:
Västra Vallgatan 13, 432 45 Varberg
Telefon: +46 (0)10- 498 36 00

Besöksadress till vårt kontor i Mjöbäck:
Mjöbäcks Bokförings- & Revisionsbyrå
Älekullavägen 1, 512 65 Mjöbäck
Telefon: +46 (0)325-341 70

Välkommen in på en kopp kaffe!

 

Bilagor till uppdragsavtal för Revision och Redovisning:
Behandling av personuppgifter
Fars allmänna villkor om revision
Fars allmänna villkor om rådgivning och andra tjänster
Information om behandling av personuppgifter i register for antagande och hantering av kunder och uppdrag
Information om behandling av personuppgifter i revisionsuppdrag

Personal