Mjöbäcks Bokförings & Revisionsbyrå/Baker Tilly Ahlgren & Co KB

Välkommen till oss!

På Baker Tilly Ahlgren & Co är vi 20 medarbetare som ser våra relationer med kunden som en styrka. Vi driver vår verksamhet på lång sikt,  med servicekänsla och ett personligt engagemang som främsta kännetecken.

Baker Tillys kontor i Falkenberg och Varberg startades 2013 men rötterna går längre tillbaka. De flesta av oss som arbetar på Baker Tilly Ahlgren & Co,  i Falkenberg och på vårt systerkontor i Varberg, har lång erfarenhet från Sveriges stora revisionsbyråer och vi uppskattar vårt entreprenörsskap och att jobba personligt och nära kunden. Från hösten 2018 ingår Mjöbäcks Bokförings- & Revisionsbyrå med 40-åriga anor i vårt företag.

Vi gillar att förenkla det som är krångligt och vi gillar att bringa ordning och reda. Vi fungerar som bollplank för företagets ägare och skapar gärna smarta lösningar för dig och din verksamhet som ger resultat.

Våra tjänster är revision, redovisning, skattekonsultationer, ägarfrågor och företagsöverlåtelser och vi jobbar främst med mindre och medelstora ägarledda företag och personerna bakom. Vi har också flera medlemsägda ekonomiska föreningar, bostadsrättsföreningar, stiftelser och församlingar som kunder.

En kund som anlitar oss får en effektiv tjänst utförd med kvalitet och fokus. Och får samtidigt en trevlig kontakt och en god relation. Till glädje och nytta för båda parter!

Bilagor till uppdragsavtal för Revision och Redovisning:
Behandling av personuppgifter
Fars allmänna villkor om revision juni 2020
Fars allmänna villkor om rådgivning och andra tjänster juni 2020
Information om behandling av personuppgifter i register for antagande och hantering av kunder och uppdrag
Information om behandling av personuppgifter i revisionsuppdrag

Besöksadress till vårt kontor i Falkenberg:

Möllegatan 11,Box 26, 311 21 Falkenberg
Telefon: +46 (0) 10-498 36 00

Besöksadress till vårt kontor i Varberg:
Västra Vallgatan 13, 432 45 Varberg
Telefon: +46 (0)10- 498 36 00

Besöksadress till vårt kontor i Mjöbäck:
Mjöbäcks Bokförings- & Revisionsbyrå
Älekullavägen 1, 512 65 Mjöbäck
Telefon: +46 (0)325-341 70

Välkommen in på en kopp kaffe!