Luminor-dagarna i Markaryd, Växjö och Älmhult

Kom och träffa vår medlemsbyrå Luminor Revision! Följande tillfällen erbjuds, obs anmälan krävs. info@luminor.se senast 25/11!

 

Växjö 6dec,  7,30-10.00 Växjö Konserthus

Älmhult 7dec,  07,30-10.00 IKEA Hotell

Markaryd 8dec, 07,30-10.00 Vetenskapshuset

 

PS! Luminor Revision söker fler medarbetare! 

Luminor Revision är en medelstor revisionsbyrå i Kronobergs län med kontor i Växjö, Älmhult och Markaryd. Hos oss får du chansen att arbeta med en stor variation av kunder och uppdrag samtidigt som du själv får möjlighet att påverka din utveckling. Vi har en prestigelös företagskultur där alla anställda hjälps åt för att bistå våra kunder på bästa sätt. Dessutom är vi övertygade om att en bra balans mellan arbetsliv och fritid ger det bästa resultatet både för våra medarbetare och för oss som företag.

 

Nu söker vi redovisningskonsulter till samtliga våra kontor, det vill säga Växjö, Älmhult och Markaryd. Vi söker dig som har några års erfarenhet eller som nyligen har avslutat din utbildning. Hos oss får du arbeta med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt rådgivning till byråns kunder som verkar inom olika branscher. Du kommer att arbeta i ett team med både seniora och juniora redovisningskonsulter. Vi arbetar i en digital miljö och de program vi huvudsakligen använder är Fortnox och Capego.

 

Du bör vara öppen och social som person, gilla att skapa relationer och bygga nätverk, vara lösningsorienterad samt ha ett affärsmässigt tänk. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och vi erbjuder även en kontinuerlig vidareutbildning för att upprätthålla fortsatt hög kvalitet på dina kunskaper. Tidigare arbete på revision- eller redovisningsbyrå är meriterande.

 

Vid frågor går det bra att kontakta:

Mårten Dahlman , 073-962 20 14,  marten.dahlman@luminor.se

Amanda Rickardsson, 073-145 21 59, amanda.rickardsson@luminor.se

Vi kallar till intervju löpande så inkom gärna med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Varmt välkommen att ansöka på info@luminor.se!